Verksted og tjenester

Proffia utfører service og reparasjon av maskiner på eget verksted, der størsteparten av innleverte maskiner er ferdig dagen etter. Om maskinen er stor og tung, kan vi selvsagt sende en av våre verkstedsbiler ut til din bedrift, eller hjem til din garasje. Ditt valg!

Vi er i likhet med deg opptatt av at reparasjonen ikke skal bli uforholdsmessig dyr, så vi tar alltid kontakt dersom reparasjonen nærmer seg 2/3 av maskinens faktiske verdi. Ta kontakt med oss dersom du ønsker besøk.
Vil du levere maskinen til oss, er det bare å komme. Du trenger ingen timebestilling.

Vi produserer også høytrykkslanger på mål, og har det aller meste som finnes til høytrykk på lager. Dermed kan du få med deg din nye slange med én gang, eller om du ønsker det, få reparert den slangen du har.

Du kan kontakte oss på skjema under for bestilling av serviceoppdrag eller ved spørsmål

Noen av våre priseksempler

Motorservice
Gjelder gressklippermotorer og tilsvarende opp til 500cc
Inkluderer bytte av tennplugg, oljeskift, luftfilter, tømming og rens av forgasser, og eventuelle justeringer.
Dette løser i 90% av tilfellene startproblemer med slike motorer.
Pris 1490,-

Gressklipperservice
Gjelder alle normale gå-bak gressklippere.
Inkluderer full motorservice + Kontroll, justering og smøring av wire, reparasjon av framdriftssystem hvor det ikke trengs ekstra deler, og sliping av kniven. Dersom en del må byttes, feks en framdriftswire eller reim – betaler du kun for delen utenom standard servicekostnad. Ingen ekstra belastning for arbeid med bytte.
Pris 1990,-