Foma Mimo tepperenser

SKU
131310

Trolig den beste tepperenseren til hjemmebruk. Egnet til sofa, gulvteppe, bilsete og madrassen.

Lagervare
kr 3 237,50 kr 2 590,00

Når man eier en tepperenser har man det renere rundt seg. Med en tepperenser stående klar i boden er det enkelt å fjerne en flekk før den "gror seg fast" for alltid, eller endrer seg til en heldagsjobb å fjerne. Det er enkelt å rense sofaen en dag man ser behovet eller likevel er i gang med storrengjøring. Og ikke minst, adskillig enklere å hente den i boden, -enn å google hvor man får leie en i nærheten.

Foma Mimo er ypperlig for rensing av tepper, møbler og bilseter. Den innebygde pumpen sørger for et godt trykk for såpevannet, faktisk like bra som på større og langt dyrere tepperensere.

Maskinen lar deg velge mellom å først påføre såpevann, og deretter suge opp skittvannet fra tekstilene, eller du kan gjøre begge deler i én operasjon. Husk at ekstra virketid for tepperensmiddelet ofte gjør underverker for en sofa som skulle vært renset for lenge siden. Enkel tømming og skylling av skittenvannstank gjør det enkelt å raskt ta frem maskinen, rense, tømme og sette tilbake igjen på plassen. Driver du med bilpleie jevnlig, kan resten av såpevannet godt stå igjen til neste jobb.

Foma Mimo leveres med en 36mm sugeslange på hele 2 meter, som er sammenføyet med en tynn og fleksibel slange for såpevann. Videre er spylehåndtaket, gulvmunnstykke med 2 sugerør og møbelmunnstykke selvsagt også med i pakken.

Proffia anbefaler denne modellen på det varmeste for hjemmebruk. Skal du ha en til profesjonell bruk anbefaler vi heller denne

Generell informasjon
LagerstatusLagervare
Produsentens varenavnIPC MIMO
ProdusentIPC Foma

Støv/Vannsuger
Kan benyttes uten poseNei
HepafilterNei
Luftmengde L/S60
Tankvolum0
TørrsugingNei
VannsugingJa
Helautomatisk FilterrensNei

Driv
Antall motorer1
Spenning(Volt)230
Elektrisk kontaktNei
Sugeeffekt2470 mmVs
Motoreffekt1200
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Foma Mimo tepperenser
Kopibeskyttet © 2018. Alle rettigheter reservert.