Om oss

Proffia AS har igjennom mer enn 20 år vært ledende innen salg av rengjøringsmaskiner, både til bedrift og forbrukermarkedet, med hovedvekt på bedriftsmarkedet i Bergen og omegn. Med stor entusiasme bistår vi våre kunder med alt fra enkle løsninger til hjemmebruk, og avanserte løsninger for proffmarked og industri. Ingen utfordringer er for stor, og uansett hva utfordringen er, stiller vi med forslag til løsning. Vi har også en Hage & Parkavdeling med Gressklippere, redskapsbærere, ugressbeskjempelse etc.

Bedriftsmarkedet:

Våre 5 salgsmedarbeidere følger opp, demonstrerer og viser våre flotte produkter, og følger i tillegg gjerne opp at du har det du trenger. Vi har igjennom mange år bygget opp en god relasjon til mange bedrifter i regionen, og i spesielle prosjekter tar vi gjerne turen innom, selv om du befinner deg i en annen kant av landet.

Butikk:

I vår rikholdige butikk på Damsgård i Bergen, finner du stort sett alltid det du trenger av tilbehør til din høytrykkspyler uansett merke, men du finner selvsagt også et godt utvalg i Støv og vannsugere, gulvvaskemaskiner, tepperenser, vaskemidler, feiemaskiner med mer. I vår Hage og Park -avdeling fører vi også Honda Snøfresere, Strømaggregater, vannpumper, Echo motorsager osv.  Stiga Park og Multiclip osv. Til rengjøring, Hage & Park finner du med andre ord alt hos oss. 

Verksted:

Alt vi selger kan vi ta service på, vi lagerfører store mengder reservedeler til det du har kjøpt, og vi sender gjerne ut en av våre 3 ambulerende servicebiler dersom du trenger hjelp til en plentraktor i egen hage, gulvvaskemaskinen i din bedrift, eller annet som har med rengjøring, Hage & Park.

Utvikling:

Vår utviklingsavdeling prosjekterer og produserer skreddersydde løsninger der standardløsninger ikke strekker til. Vi stiller også gjerne i prosjekteringsfasen, som i mange tilfeller kan bidra med å stake ut riktig kurs og avdekke behov, slik at resultatet både blir riktig, -og rimeligst mulig.

Nettbutikk:

Igjennom vår rikholdige nettbutikk kan du handle både maskiner og tilbehør. Vi benytter Bring som transportør fordi vi vet at du ønsker varene raskt og sikkert levert. Alle varer sendes over hele landet, med unntak av Honda som kun kan kjøpes som Click og Collect. Bestiller du Honda får du produktet ferdig montert og med opplæring på stedet. Alle bestillinger over 2.000,- sendes fraktfritt.


Besøksadresse:

Damsgårdsveien 70, 5058 Bergen

Telefon: 55 38 94 00
Mail: post@proffia.no
Nett: www.proffia.no

Åpningstider:
Man-fre: 07:00 - 16:00 (Torsdag til 17:00)
Lørdag: Stengt 
Utvidet åpningstid April, Mai og Juni til klokken 17:00 hver dag + lørdagsåpent 10:00 til 14:00

Salgsavdeling bedrift:

Egen avdeling for bedrifter. Vår salgsavdeling inviterer deg inn til vårt showroom for nærmere gjennmgang av aktuelle maskiner, eller de setter seg i bilen og kjører ut til din bedrift.

Tom Evensen
Mobil: 977 61 871
Mail: tom@proffia.no

Cato Kallestad
Mobil: 952 38 276
Mail: cato@proffia.no

Tommy Låstad
Mobil: 977 61 873
Mail: tommy@proffia.no

Tor Nordal
Mobil: 483 65 011
Mail: tor@proffia.no

Harald Lavik
Mobil: 977 61 876
Mail: harald@proffia.no

Kopibeskyttet © 2018. Alle rettigheter reservert.