Høyeffektiv Turbodyse for alle høytrykkspylere

SKU
99012

Syrefast 316 hus, med enkel bytte av innmat når utslitt

Sentrallager
kr 2 485,00 kr 1 988,00

Turbodyser samler alt vann i en kraftig punktstråle. Ved å rotere denne strålen i en 20 graders spredning oppnår du samme vaskebredde som en standarddyse, men med mye høyere kraft.

Mange jobber, som eksempelvis fjerning av mose gjøres dermed dobbelt så fort som med en standard dyse.

Denne dysen er utviklet av Proffia for å gi maksimal effekt og soliditet til en fornuftig pris, og er bygget for å være egnet både til maritim bruk og øvrig landbasert renhold.

Dysen har en svært skarp vannstråle. Kombinert med høy rotasjonshastighet gir denne dysen et meget godt vaskeresultat og god kontroll.

Dysehuset er produsert i syrefast 316. Dette gir en høy grad av robusthet, og det skal svært mye til for å slite ut dysen. Innmat med tetninger og rotasjonspinne kan enkelt byttes ut, og man får dermed en lav brukskostnad med denne dysen.

Dysen produseres i Tyskland, og har en keramisk dysetupp. Oppgi hvilken maskin du skal bruke den til, så monterer vi riktig dyseåpning og innfestning, enten du skal bruke den på Nilfisk, Kärcher, Foma eller andre merker. Om det er noe som helst tvil ringer vi før vi sender, slik at vi sikrer riktig vare første gang!

General
LagerstatusSentrallager
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Høyeffektiv Turbodyse for alle høytrykkspylere
Kopibeskyttet © 2018. Alle rettigheter reservert.