DiBO JMB-M Standard (350bar 18ltr)

SKU
DiBO JMB-M Standard (350bar 18ltr)

DiBO JMB-M/M+ er et effektmonster av en høyttrykksvasker, som dekker alle behov som enhver proffvasker måtte ha.

Produseres etter bestilling
kr 410 000,00 kr 328 000,00

Proffenes førstevalg

DiBO JMB-M, og M+ er en mellomstor henger med mulighet for svært høy vaskeeffekt, tilrettelagt for høy driftsstabilitet og minimalt med riggetid. DiBO tilhengere er førstevalget til alle profesjonelle brukere som vet at tid er penger, og som ønsker å levere kvalitet til kundene hver gang.

Dette er DiBO´s største «kompakt» -henger, og i denne størrelsen får du pumper fra 200 til 500 bar, kombinert med varmt vann.

Enkel manuell styring, eller avansert styringssystem og datalogg

DiBO JMB-M har et enkelt system med manuelt justering av trykk, og ingenting utover det du trenger.

DiBO JMB-M +, har et innebygget avansert styringssystem. All nødvendig informasjon vises på en skjerm, og valgene gjøres enkelt med en joystick.

Informasjon om driftstid og feilmeldinger, samt komplett logg med lokasjon i sanntid, og hvor hengeren har vært er tilgjengelig via din egen DiBO nettside.

Hvem bruker DiBO høyttrykksvasker?

Våre kunder er alt fra privatkunden som skal ha den beste høytrykksvaskeren og utleiefirma som trenger det mest driftssikre på markedet, til kommunale driftsavdelinger, større driftsselskaper, entreprenører og renholdsfirma som trenger det mest effektive vi kan tilby.

Maskinen har også blitt populær blant private båteiere, marinaer og hytteeiere som trenger en kraftig og selvgående høyttrykksvasker i krevende omgivelser.

Bruksområder er alt fra vask av fasader og uteområder, til nedvask av store anleggsmaskiner, spyling av byggeplasser, parkeringsplasser og skilt langs forskjellige traséer. Rørspyling er også et område hvor disse kommer til sin rett, og med dagens ekstremvær så er renhold av rør og avløp en prioritet hos mange av våre kunder.

Som skapt for utleie!

DiBO hengeren er som skapt for utleie. Både vasker og henger har vist seg å være særdeles driftssikker, og krever lite vedlikehold. Det innebygde track & trace systemet på pluss-utgaven gir deg full kontroll over den utleide maskinen – og du kan spore hengeren og kontrollere brukshistorikken underveis og etter tilbakelevering.

Miljøvennlig

Miljøelementet er viktig for mange av våre kunder – og DiBO er utstyrt med Green Boiler – som kombinert med varmeveksleren sørger for et inntil 33% lavere drivstoff-forbruk. Auto-stopp systemet gjør at vaskeren ikke står på og bruker drivstoff unødvendig. Vi mener DiBOs hengere er markedets mest miljøvennlige valg. Bruken av varmt vann gjør at du reduserer eller helt fjerner behovet for bruk av såpe – som igjen sparer miljøet for skadelige utslipp.

Løsninger som er tilpasset brukeren

Brukeren har stått i fokus når disse har blitt utviklet. Det er like enkelt som 1-2-3. Vri om nøkkelen, trekk ut slangen og vask. På det innebygde styringssystemet på pluss-utgaven kan du underveis holde oversikten på hvor mye vann som brukes og gjenstår på tanken, temperaturene, og hvor mye drivstoff som er igjen. Skulle du være så ille ute at hengeren blir stjålet, så kan den spores opp via det innebygde Track & trace-systemet. 

Om uhellet skulle være ute så hjelper vi deg! Vårt serviceverksted kan koble seg opp mot hengeren via internett for å foreta en full kontroll, og på den måten begrense behovet for å måtte trekke hengeren til verksted. Vi kjører diagnose på systemet, og avdekker eventuelle feil og mangler før vi tar en vurdering på om hengeren må inn til reparasjon.

Maskiner som leverer MER enn de lover! 

Vår erfaring er at en maskin må gå med full effekt for å levere det den lover. På DiBO er vår erfaring at maskinene kan gå på omkring 70% effekt, og levere det de lover på trykk. Prøv en DiBO, og bli imponert du også.

Basisinfo
LagerstatusProduseres etter bestilling
ProdusentDiBO

Effekt
Trykk(Bar)350
Vannmengde1080

Driftsmotor
MotortypeDiesel
Motoreffekt12,5 kW

Tilbehør og utstyr
SlangetrommelNei
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DiBO JMB-M Standard (350bar 18ltr)
Kopibeskyttet © 2018. Alle rettigheter reservert.