Cramer Robotgressklipper RM1500

SKU
RM1500

Den nye Cramer roboten er unik, god og effektiv. Vi gir den vår varmeste anbefaling.

Lagervare
kr 14 990,00 kr 11 992,00

Hva er Cramer?

Det lurte vi også på, for ett år siden. Vi besøkte Cramer i Sverige sist høst for å vurdere om dette var produkter gode nok til å bli solgt hos Proffia. Vi ble fort overbevist om deres kompetanse og kvalitet, og etter å ha prøvd produktene var vi ikke bare overbevist, men begeistret og entusiastisk. Dette er produkter utviklet av de fremste i bransjen, og flere av dem som var involvert i den til nå ledende Husqvarna roboten har fått lage sin kompromissløse "drømmerobot". Resultatet? En solid, avansert og påkostet maskin som har alt man kan drømme om. Likt de andre produktene i 40 Volt serien til forbrukermarkedet, og 82 Volt serien beregnet på Proff-bruk.  De lager nemlig bare batteriprodukter, og de viser dem ikke frem før de har noe som er bedre enn tilsvarende bensinprodukter. Vi har en god samling av spennende produkter til både hjem og proff, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Hvorfor en Cramer Robotklipper?

Egentlig er det allerede sagt ovenfor, men vi skal selvsagt gi deg litt mer informasjon:

Roboten er selvstendig, med en svært avansert programvare. Det vil nok alle "robotselgere" fortelle, men når du kjøper en robot har den ofte allerede "gammel" teknologi, fordi den ble programmert på en fabrikk for lenge siden. Men denne har et SIM-kort integrert i maskinen, og henter fortløpende siste versjon av programvare, med tilhørende nye egenskaper. Med en Cramer har du med andre ord en moderne robot også neste år, og året etter, og året etter...

Roboten har sylskarpe kniver som gir perfekt klipping, den er helt vanntett så den kan rengjøres med hageslange og den har en app som gjør det gøy å følge med på hva den driver med. Det er enkelt å endre innstillinger som klippetider, områder osv. Du kan til og med lese av temperaturen i din egen hage, en dag du kjeder deg på jobb og heller vil se hva robotklipperen holder på med.

TØRRE DATA:
KAPASITET< 1.500 m2

JUSTERING AV KLIPPEHØYDE Manuell, 2-6 cm

MAKS HELLING 35 %

LYDNIVÅ kun 60 dB

MOTOR Børsteløs

KLIPPEBREDDE 22 cm
General
LagerstatusLagervare
Kapasitet1.500 m2
Klippehøyde20 til 60mm
Ladetid40 minutter
Klatreevne35 %
Børsteløs motorJa
Klippebredde22 cm
ProdusentCramer
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cramer Robotgressklipper RM1500
Kopibeskyttet © 2018. Alle rettigheter reservert.