Vedhogst

Et eksklusivt utvalg for vedhogst eller skogsdrift.

Bensin motorsag
Kjedesag og kappsag
Sagkjeder
Vernestøvler
Verneklær og annet utstyr

Felles for alle våre motorsager er at du får mye sag for pengene, og her finner du sager enten du sager en tretopp annethvert år, ved til eget forbruk eller kanskje vedproduksjon som en heltidsjobb. Vi fører kvalitetssager fra Stiga og Echo.

Dagens motorsager uansett merke har følgende til felles: De er miljøvennlig, lettstartet og går både på miljøbensin og oljeblandet blyfri bensin. Dette gjør at mange nye sager trenger en etterjustering av forgasseren etter en halvtimes bruk. Det kan derfor være fornuftig å ta dette med i beregningen før du tar med en ny sag inn i de dype skoger for en ukes hardt arbeid; Bruk den litt først, og få utført justeringen på et merkeverksted.

Generelt lave priser på Bensin og Kjedeolje.
Alkylat 2 takt bensin kun kr 145,- (selges kun i vår butikk)

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...