Snørydding

Er du klar for snøen?

Snøfresere
Deler og utstyr
Oppvarmet slange og smeltematter

Vi har snøfresere på lager !

Hos oss finner du et stort spekter av snøfresere. Ved valg av snøfresere er det mye å tenke på:
Skal den ta nysnøen, eller brøytekanten fra brøytebil dagen før?
Skal den effektivt og hurtig fjerne alt som ligger forran deg, eller skal du bare få jobben gjort, -selv om det tar litt tid?
Skal skovlene kunne grave seg inn i kompakte snøhauger må den ha gode tenner, er det bare til løssnø trenger den ikke det.

En 8 Hk snøfreser kan i dag kjøpes fra 10.000 til 25.000 kroner. Forskjellen på to tilsynelatende like 8 hesters maskiner kan være følgende:
Godstykkelse og chassiets soliditet?
Med og uten El-start?
Skovler med eller uten sagtann form?
1 eller 2 trinn?
Hvor mange gir forover og bakover?
Hjul eller beltegående?
Billig eller dyr motortype? (det finnes billige "kina" motorer som aldri burde vært brukt i kuldegrader. Er det noe du vil ha på din snøfres?)
Merkevare du får deler og service på, eller noe som ingen har hørt om eller kan hjelpe med?

Vet du hva som er riktig for deg kan vi besørge transport til nær sagt hvor som helst. Er du usikker, lønner det seg å komme en tur innom.

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...