Varenr: 293533038/S14

Stiga Multiclip Pro 53 4S Svan GCV

På lager
u/mva: 9.592,-
kr 11.990,-

Beskrivelse

Multiclip Pro 53 4S Svan GCV er en effektiv, støysvak og solid gressklipper fra Stiga. Den er tilpasset profesjonell bruk og holder høy kvalitet.
Er du lei av å stadig måtte stoppe klippingen for å tømme oppsamleren, eller du rett og slett ikke har noen plass i hagen til å gjøre av alt gresset som klippes?
Ved hjelp av Stigas unike Multiclip er oppsamling av gress og raking av plenen historie. Gresset finkuttes før det faller tilbake på bakken, hvor det tilfører plenen både næring og fuktighet. Det har aldri vært lettere å få en velstelt plen.

Denne modellen er utstyrt med en støysvak og pålitelig Honda GCV190 OHC motor. Ved hjelp av friksjonsfeste på knivbladene beskyttes motoren mot skade dersom du skulle være uheldig og treffe en stein.

Generelt om Stiga's serie med Multiclip-maskiner:

Kjedemodell (svart chassis) er den rimeligste og enkleste typen.

Euro (gul med enkel bøyle ) lakkert stålchassis, enkel bøyle tilsvarende kjedemodellene

Plus (Proff-bøyle) Har til sammenligning en rekke forsterkede og forbedrete detaljer. Den er mer solid, behandlet mot rust og er mer komfortabel å bruke. Bøyle kan enkelt skråstilles ved klipping langs hekk eller tilsvarende.
Også enkelt å legge sammen. En rekke fordeler som mer solide hjul, kulelager istedetfor foring etc.

Rental (utseendemessig lik pluss) har ytterlig noen forbedringer, som avvibrert motor og dobbel sikring av kniv/motoraksling.

Proff er produsert med tanke på bruk gjennom hele arbeidsdagen. Har du veldig mye plen eller kjøper inn til borettslag eller tilsvarende anbefaler vi denne.Denne varen kan kjøpes i vår butikk i Damsgårdsveien 70, Bergen. Ved bestilling via nettbutikk kan varen hentes ferdig montert og klargjort. Ved sending til annen leveringsadresse tilkommer frakt etter nærmere avtale. Vi tar da kontakt via telefon, og fraktpris kan godkjennes eller bestilling kanselleres.

Leser du tester før du kjøper gressklipper? Les denne også.

Last ned "Produktsammenligning Stiga Multiclip 2016"

Spesifikasjoner

Tilbehør