Gressklipping

Gode gressklippere får du hos Proffia

Gressklippere
Trimmere
Sitteklippere
Batteridrift

En gressklipper får du i mange kvaliteter. Står det Stiga på den, er den laget med omtanke og interesse. Mer en 60 års erfaring med hageprodukter gir deg fordeler som bruker, og merkenavnet Stiga er synonymt med kvalitet.
Å velge riktig gressklipper betyr mange års ekstra levetid. Hos oss finner du et fagmiljø som er genuint opptatt av plen og hageprodukter, og du får en riktig anbefaling basert på din hage og ditt bruksmønster.

Vi gir deg alle valgmuligheter utifra vårt sortiment:
Med eller uten fremdrift
Multiclip, sideutkast, oppsamling eller kombinasjon
Manuell eller el-start
Elektrisk eller bensinmotor
Fritt valg i klippebredde
Plast, stål, rustfritt stål eller aluminium chassis
For eller bakhjulsdrevet
Kantklipper eller krattsag
Sitte på, eller gå bak

Kom innom, og snakk med oss om plen og hageprodukter.

IKKE LA DEG LURE !
Hos oss koster en gressklipper 1000 kroner mer enn i kjedebutikkene ....med mindre du sjekker litt nærmere!
Sammenligner du for eksempel en vanlig multiclip, selvgående 4,5 hesters maskin med en kjedebutikk finner du den gjerne vesentlig billigere der. Om du sammenligner modelbetegnelse, motorkraft, funksjoner og klippebredde vel og merke. Da er det stor forskjell i pris!.

Fortsetter du å lese er det likevel litt mer som er verdt å vite om:
Det er stor forskjell i levetid på et lakkert og galvanisert chassi. Det er stor forskjell på kulelager og foringer i hjul, stor forskjell på motorkvalitet, håndtakstype, bøylesystem og så videre.
For å virkelig understreke forskjellen på kjede og faghandel kan vi avslutte med følgende:
Kjøper du en gå-bak gressklipper hos oss er det inkludert en ett-års service på motoren. Denne alene er verdt 990 kroner, og gir en god og viktig start på maskinens levetid. En god start gir mange ekstra leveår. ( motorservice spanderes om du leverer den inn mellom september i år og 1. april neste år).

Det er MYE billigere å eie en GOD maskin...

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...

Retur av gammel maskin
Hos Proffia er du velkommen til å levere din gamle maskin, enten det er en gressklipper, høytrykkspyler eller traktor. Vi besørger en miljøriktig avhending, slik at din samvittighet forblir ren.


Leser du tester før du kjøper gressklipper? Les denne også.

Last ned "Produktsammenligning Stiga Multiclip 2016"