Varenr: HEATWEED.WEB

Heatweed Ugressbekjemper produktinfo

Eksternt lager
Kontakt oss for pris

Beskrivelse

Heatweed Technologies tilbyr Europas ledende teknologi- og maskinløsninger innen kjemikaliefri ugresskontroll for det offentlige og private næringsliv.
her følger noe informasjon fra HeatWeed:
Heatweed Technologies tilbyr Europas ledende teknologi- og maskinløsninger innen kjemikaliefri ugresskontroll for det offentlige og private næringsliv.
Gjennom vårt Maskin & Metode®-program optimaliserer vi våre kunders drift med markedets høyeste maskinelle kapasitet og de mest miljøriktige og kostnadseffektive løsningene.

Vi har mer enn 30 års erfaring med ugresskontroll, og har de senere årene spesialisert oss på kjemikaliefri ugressbekjempelse. Våre kunder jobber i urbane områder, i parker, på lekeplasser, i boligområder, langs sjøer og vannveier, i nasjonalparker og langs veinettet.
Heatweed Technologies har i tillegg utviklet effektive, kjemikaliefrie løsninger for frukt- og bærdyrkere, planteskoler og juletreprodusenter.
Vi er pådrivere overfor beslutningstakere for utvikling av miljøriktige løsninger.
I tillegg driver vi egen produktutvikling og har også produksjon i Norge for utvalgte segmenter innen landbruk.
I samsvar med EUs «Natura 2000»– program og Naturmangfoldsloven har vi også utviklet løsninger for bekjemping av enkelte uønskede, invaderende arter.

Uttalelse fra HeatWeed kunde:
Som formann og gartner hos en av Nordens største samfunnsaktører innen grønn skjøtsel, ligger NCC i forkant med å teste ut ny teknologi og metode for miljøriktige løsninger.
Vi ser at flere og flere kommuner og kunder ønsker alternativer til kjemikalier og NCC investerte derfor i fjor i prisvinnende ugressteknologi fra Heatweed basert på varmt vann.
Høy kapasitet, lav m2 kostnaden og meget effektivt resultat på alle typer underlag gir både lommebok og miljø et bedre alternativ til kjemikalier. Maskinen er ergonomisk og brukervennlig og ugressbekjempning er ikke lenger et skjellsord hos oss.
NCC tar miljøet på alvor og denne investeringen er nok et skritt i den retning.

-Formann/gartner Ole Jørgen Slutningen

Om løsningene:
Proffia har allerede rukket å levere maskiner til en rekke annerkjente Bergensbedrifter, samt Nasjonale bedrifters Bergensavdeling. Proffia er forhandler for både Hordaland og Sogn & Fjordane, og stiller med dedikert manskap på demonstrasjon og informasjonsmøte dersom din bedrift ønsker mer informasjon.
En slik demonstrasjon er selvsagt helt uforpliktene, og vil kunne tilføre bedriften både ideer og kunnskap som gjør det interessant å jobbe videre med HeatWeed som fremtidens løsning.


HeatWeed Mini serie
Filmen viser den minste løsningen i bruk:


HeatWeed Mid-series
Her kan du se vår mest solgte modell: Mid-series:


2016 Heatweed Technologies SENSOR
Her finner du mer informasjon om seriens mest effektive løsning:


Fortsatt på jakt etter mer info? Hør intervjuet med HeatWeeds grunnlegger, og ring oss for en spennende samtale om emnet.

Kontakt Produktansvarlig:
Tom Evensen, tel 977 61 871

eller vår salgssjef:
Cato Kallestad, tel 952 38 276

Spesifikasjoner

Tilbehør