Varenr: EGHOLM.WEB.2250

Egholm Nilfisk 2250 City Ranger

Eksternt lager
Kontakt oss for pris

Beskrivelse

Proffia har levert maskiner fra den danske produsenten Egholm i snart 10 år. For noen år tilbake ble Egholm kjøpt opp av Nilfisk, som gjorde en rekke forbedringer på en allerede smart løsning. Nilfisk-Egholm City Ranger 2250 er levert til en rekke kjøpesentre, borettslag og eiendomsforvaltere, og er en økonomisk smart løsning for alle som har ulike arbeidsoppgaver i ulike årstider.
Egholm City Ranger er en maskin med et imponerende bredt tilbehørsprogram. Dette gir gode muligheter til å arbeide utendørs hele året, enten det er å klippe hekk, frese snø, feie, klippe gress eller andre sommer, høst, vinter eller våroppgaver.

Hurtigste redskapsbytte.
Redskap byttes raskt og enkelt. Å bytte utstyr på under minuttet uten bruk av verktøy er så vidt vi kjenner til kun mulig på en Egholm. Slanger og koblinger er skjult (og dermed godt beskyttet) og hydraulikk, vannforsyning, strøm og sugeslangen kobles automatisk.

Operasjonelle evner
The Egholm City Ranger 2200 er utstyrt med en hydraulisk automatisk gass. Den styrer automatisk akselerasjon og maskinen har en transport hastighet på opp til 21 km / t. Redskapen følger terrenget og vekten er jevnt fordelt over maskinens front hjul. Dette sikrer eksepsjonelt godt veigrep, stabilitet og gode resultater.

Høy manøvreringsevne
The City Ranger 2200 er leddet, slik at man enkelt kan følge langs kanter og skarpe svinger

Styrke og fremkomst
Egholm City Ranger 2200 har en kraftig motor på 34-hk, firehjulsdrift og god vektfordeling, kombinert med et lavt tyngdepunkt. Maskinen oppleves derfor som stabil og trykk i alle typer terreng.

Vedlikehold
The City Ranger 2200 er designet for daglig vedlikehold, så alt er lett tilgjengelig. Du trenger ikke å demontere redskap. Vannet, olje, luftfilter og batterie kontrolleres ved kun å løfte et enkelt deksel.

Miljø
The Egholm City Ranger 2200 er miljøvennlig - i dag og i morgen. Stille under drift og praktisk talt vibrasjonsfri. Den er designet for bruk med eksos partikkelfilter og katalysator, og kan bruke biologisk hydraulikkolje. Maskinen er langt mindre skadelig for miljøet enn minimum nivå satt av EU.

Comfort
The Egholm City Ranger 2200 er et ergonomisk utformet;. Førerhuset er romslig, med god oversikt til alle sider. Døren er bred og inngangen lav, ratt og sete kan justeres, og god fjæring i setet sikrer god komfort for føreren. Betjeningspanel er laget med fokus på ergonomi og logikk, inklusive joystick for styring av redskap. Air-conditioning erselvsagt tilgjengelig som valgfritt utstyr.

Vi hjelper
Proffia tilbyr gjennomgang av muligheter, demonstrasjon og veiledning om du vurderer en slik investering. Ved kjøp tilbyr vi leasingmuligheter, og i etterkant håndterer vi opplæring av ditt personell, sørger for service i henhold til kontinuerlig behov eller en serviceavtale. Tom Evensen er vår mann på Egholm maskiner. Ring tel. 977 61 871 for en prat om Egholm.Spesifikasjoner

Tilbehør