Varenr: R99105

Reserveslange 9m fiberarmert.Skrukobling til hurtig

På lager
u/mva: 712,-
kr 890,-

Beskrivelse

Fiberarmert slange på 9 meter. Passer Karcher X-Range og kompakte maskiner som har skrukobling i mot maskin og hurtigkobling mot pistol. (stor gul knapp på pistolgrepet som løser ut slangen). Ikke for maskiner med slangetrommel

Til maskiner i forbrukerklassen tilbyr Proffia reserve- og skjøteslanger i 2 varianter fra SwanTech. Noen slanger lagerføres i begge kvaliteter, mens andre lagerføres i en av dem. Her er en kort beskrivelse av forskjellene:

Fiberarmerte slanger
SwanTech fiberarmerte slanger er et lavprisalternativ til originale slanger for de fleste hobbymaskiner på markedet.
Fiberarmerte slanger fra SwanTech er normalt ca. 10 til 30% billigere enn en standard original slange til de fleste anerkjente merker. Slangene er normalt fleksibel og slitesterk.
Fiberarmerte slanger har lang levetid, men får ofte en "knekk" på slangen som etter hvert utvikles til en lekkasje.

Stålarmerte slanger
SwanTech stålarmert slange er et dyrere alternativ. , som er langt mer fleksibel og solid. Denne type stålarmert slange benyttes også som proff-slange der det er høye krav til fleksibilitet, for eksempel som rørspyleslange.
Den spesielle stålarmeringen på denne slangen gjør at den ikke "krøller seg, og den er nær sagt en fryd å jobbe med, sammenlignet med en fiberarmert slange.
Denne høytrykkslangen ligger normalt på samme nivå eller noe høyere per meter, sammenlignet med en normal original slange fra de vanligste merkevareprodusentene i det norske markedet.

Spesifikasjoner

Tilbehør