Varenr: 10714200

Kärcher HDS 10/20-4 M, 400V 200bar * 1000ltr/t

Skaffevare
u/mva: 28.900,-
kr 36.125,-

Beskrivelse

Karcher varmtvannsvasker med justerbar effekt på varme og trykk. Maskinen leveres med Eco-trinn for enkel økonomisk bruk ved at den automatisk innstilles på det mest økonomiske temperaturspekteret. Dermed reduseres kostnader og miljø i en enkel operasjon. I tillegg er det justerbar temperatur mellom kaldt vann og damp, trykkregulering på håndtaket og 2 integrerte kjemitanker med enkel kjemikaliedosering.

Varmtvannsvaskerne overbeviser med sine seks hovedtrekk.
1. Miljøhensyn
Bedre effektivitet oppnås ved det nye ECO-moduset, servicebryter for å kontrollere vannets hardhet, turbovifte, nøyaktig kjemidosering, optimal brenneteknologi og en effektiv pumpe.
2. Brukervennlighet
Et LED-display som under drift indikerer status på de viktigste funksjonene på maskinen rapporterer feil og forteller når det er tid for service. Lanseholder, en integrert lavfriksjonsslangetrommel for 20-metersslange og mye mer.
3. Ytelse
Effektiv rengjøring garanteres ved en patentert dyseteknologi, keramiske stempler, turbovifte og bedre pumpeeffektivitet.
Tilbehøret er optimalisert og designet for å passe kundens behov best mulig.
4. Mobilitet
Maskinen har et mobilt konsept. Styrehjul i front og store gummihjul bak gjør det enkelt å vippe maskinen opp, slik at den enkelt kan manøvreres over hindringer.
Ergonomiske håndtak, løftepunkt for enkel håndtering med gaffeltruck, festeanordninger for evt. transport.
5. Pålitelighet
Temperaturovervåking av avgass, rustfritt, robust chassis, maskinbeskyttelsessystem, trestemplet aksialpumpe med keramiske stempler, varmemotstandig avgassutløp, og mye mer.
6. Service
Enkel tilgang til alle komponenter som krever vedlikehold og en servicebryter for feilsøking gir reduserte kostnader for fremtidig service og vedlikehold.

Maskinen er utstillt og kan testes i vår butikk, eventuelt etter avtale demonstreres hos deg. Vi tilbyr Leasing og serviceavtale tilpasset dine ønsker.

Maskinen leveres som standard med: Høytrykkspistol med softgrip, Høytrykksslange, 20 m, Longlife
Strålerør, 1050 mm, Kraftdyse, Servokontroll, Antivridningssystem (AVS), Beholder til kjemi, kalkstabilisator og brensel kan fylles fra utsiden
Kontrollpanel med indikatorlamper, Tresylindret aksialpumpe med keramisk stempel, Automatisk stopp, Servicekontroll system, Elektronisk overvåking med LED display, Kontinuerlig avkalkingssystem, To kjemibeholdere, Tørrkjøringssikring.
Spesifikasjoner

Drivstofftank kapasitet (liter 25
Vannmengde (l/time) 500-1000
Arbeidstrykk (bar/mPa) 30-200/3-20
Effekt (kW) 7,8
1330x750x1060
20+10
Forbruk lett fyringsolje (kg/h 6.4

Tilbehør