Varenr: 1.317.133

Karcher K7 Premium Full Control Home

På lager
u/mva: 4.392,-
kr 5.490,-

Beskrivelse

Kärchers Full Control serie føres av Proffia kun i de 2 største variantene, K5 og K7. I tillegg føres Kompakt-seriens K5 og K7.

K 7 Premium Full Control Home

K 7 Premium Full Control Home er ideell til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og biler. Rengjøringskapasiteten er på ca. 60 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket er på 180 bar og den maksimale vannmengden er på 600 l/t. Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 3,0 kW og 10 m høytrykkslange på trommel som er fleksibel. K 7 Premium Full Control Plus Home er egnet for hyppig bruk, med en kapasitet på 60 m² er ideell for rengjøring av store flater og spesielt vanskelig smuss. Trykk og vaskemiddel doseringingen justeres enkelt med Full kontroll psitolen, som også leser innstillingene på LCD-skjermen slik at du er sikker på at det er riktig innstilt. Den praktiske 3-i-1 Multi-Jet lancer har en vario dyse, dirtBlaster Rotojet dyse og dyse for rengjøring - uten å måtte endre lansen eller sette ekstra tilbehør. K 7 Premium også Plug'n'Clean system hvor 1 liter flaske med rensemidlet tilsettes direkte i maskinen - som blandemaskinen, og det er enkelt å bytte mellom ulike typer av rengjøringsmidlel. Maskinen er utstyrt med praktisk slangeoprul og en robust vannkjølte motor som sikrer lang levetid. Den moderne utforming med et lavt tyngdepunkt og smarte slangeføring sikrer høy stabilitet.

Proffia leverer nå Kärcher K7 Full Control leveres med en omfattende utstyrspakke:
Full Control pistol med trykkregulering
Strålerør med kjemifunksjon
Turbodyse
Slangetrommel med 10 meter slange
Terrassevasker

Maskinen gir mye maskin for pengene, og er et godt kjøp i denne klassen. Vurder også Kärcher K 7 Kompakt, som er vår anbefaling.


VIKTIG informasjon
Denne varen kan kun kjøpes i vår butikk i Damsgårdsveien 70, Bergen. Ved bestilling via nettbutikk kan varen hentes ferdig montert og klargjort. Ved sending til annen leveringsadresse tilkommer frakt etter nærmere avtale.
Vi tar da kontakt via telefon, og fraktpris kan godkjennes eller bestilling kanselleres.

Spesifikasjoner

Tilbehør