Høytrykkspylere

Velkommen til Proffia AS, tidligere Kärcher Proffsenter i Damsgårdsveien. Proffia fører i dag et større sortiment enn noensinne, med stadig større fokus på maskiner i Proff og semiProff -segmentet. Er du på jakt etter kvalitet, leter du nå på rett sted!


Vanlige høytrykkspylere med Kaldtvann
Høytrykkspylere som produserer Varmtvann
Spesialbygde løsninger og industripumper

Hvorfor kjøpe din høytrykkspyler hos Proffia?
En høytrykkspyler til 6.000,- har en vesentlig høyere vaskeeffekt enn mindre modeller, og det er viktig både i proff -og privat sammenheng å velge riktig. I vår butikk har vi utstillinger som kan testes, slik at du får et inntrykk av forskjellen.

Vår kunnskap om pumper gir oss en unik mulighet til å anbefale ulike maskiner til ulik bruk, enten det er i industrisammenheng eller til bruk i hagen. For årets sesong er de nye AVA spylerene et lyspunkt, der det meste både på maskinen og på utstyret er nøye gjennomtenkt. Her er mange irritasjonsmomenter fjernet.
Vi skrur daglig på både gulvvaskemaskiner, høytrykkspylere og støvsugere, og vet at innmaten i de forskjellige modellene er sterkt varierende. Ved å tilby høytrykkspylere fra flere produsenter, mener vi å kunne tilby det beste til ditt bruk uten noe binding til en spesiell produsent. Proffia er dermed en leverandør som står på kundens side i valget av ny maskin.
Proffia har gode systemer for å lagerføre reservedeler til maskinene vi selger, slik at en fremtidig reparasjon skal gå hurtig og smertefritt.

Varmt eller kaldtvannsvasker ?
Kaldtvannsvaskere skal alene eller kombinert med kjemikalier løse et rengjøringsbehov. Trykk trengs til å løsne skitt, og vannmengde til å transportere den bort. Ved bruk av varmtvann erstattes behovet for kjemi helt eller delvis, og holder vaskeeffekten oppe også ved redusert trykk. En varmtvannsvasker kan altså erstatte en større kaldtvannsvasker i mange sammenhenger. Hos Proffia kan du velge mellom IPC Foma som er markedsleder i Norge på varmtvannsvaskere, og andre merker for spesielle behov.

Spesialbygde løsninger
Proffia leverer stadig flere løsninger spesialbygget for kunder, på tilhenger, lasteplan, båt eller i vaskehallens tekniske rom. Våre modulløsninger eller skreddersydde pumper gir maksimal effekt, og optimal bruk for kundene. Vi leverer stadig oftere spesialbygde maskiner i løsvekt, eller plassbygget på tilhenger eller i container. Involver oss gjerne i en tidlig fase, slik at vi kan komme med råd og innspill underveis i prosessen.

Service
Vår erfaring er at de som får problemer med en maskin får det akkurat når de går i gang, eller når jobben er halvgjort. Da er det kanskje en trygghet i å vite at vi kan reparere på 24 timer... -så du kan fortsette arbeidet dagen etter!

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...