Støvsugere

Støvsuging, vannsuging og grovrengjøring

Maskiner
Støvsugerposer
Filter
Tilbehør


Hjemmet skal holdes rent, bilen skal holdes ren, og om vi pusser opp eller rydder bør også støvsugeren tas frem. Vi har maskiner enten du skal støvsuge stuegulvet, bilen eller garasjegulvet.
Når det gjelder den vanlige støvsugeren, bør man tenke på hva den slipper ut av støv, hvor enkel den er å bruke, og hva den faktisk suger opp. Til de litt grovere jobbene, som bilrengjøring, garasjen eller boden, kan man gjerne benytte en grovsuger, eller støv og vannsuger, som det også kalles. Uansett hva du trenger, har vi det, og modellene vi har valgt ut her, er maskiner du virkelig vil bli fornøyd med...

Profesjonelle støvsugere leveres med ulike egenskaper. Eksempelvis kan du få maskiner med det patenterte "Sani-filter" som dreper bakterier, og dermed forandrer støvsugeren fra et "bakterie-bol" til det den skal være En støvsuger som fjerner skitt, smuss og bakterier.
Egne maskiner i spesiell anti-bakteriell plast for helseinstitusjoner står også på programmet, samt en rekke ulike typer for bygg, industri, hjem og rengjøringsbyråer.

Les mer i vårens kampanjeavis

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...