Feie og gulvvaskemaskiner

Profesjonelt renhold krever profesjonelle maskiner.

Gulvvaskemaskiner
Feiemaskiner
Tilbehør

Proffia's sortiment omfatter alt fra små maskiner med 30cm vaskebredde til store maskiner for varehus, flyplasser eller andre større områder.

Leasing eller kjøp av maskin er det du som velger, men la oss være med å anbefale riktig modell i forhold til ditt behov. Det lønner seg alltid å velge rett maskin. De fleste maskiner kan leveres med sylinderbørste, Pads eller skivebørste. Vårt sortiment består av mange varianter i hver type, slik at børstetypen blir riktig i forhold til underlaget.

Vi utfører demonstrasjon av maskiner i Hordaland og Sogn og Fjordane, og vi har maskiner utstilt i vår butikk om du heller vil komme innom oss å prøve. Uansett: Snakk med oss om rent gulv.
Les mer i vårens kampanjeavis
Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...