Varenr: 1.184-856

Karcher NT 35/1 Tact Te

På lager
u/mva: 4.990,-
kr 6.238,-

Beskrivelse

Denne maskinen leveres i to versjoner, hvor denne varianten har uttak for styring av elektroverktøy. Maskinen starter da automatisk når du starter elektroverktøyet, og stopper 15 sekunder etter at verktøyet er slått av.

Meget effektiv støvsuger for håndverkere, til industri og der behovet for en kompakt og effektiv maskin som kan brukes til både våt og tørrsuging.
Kärcher tilbyr unike fordeler med sitt innovative og patenterte TACT filter rensesystem. Bruker du maskinen uten pose sørger maskinen selv for å holde filteret rent. Hvert 15. sekund bankes støv ut av filteret for å opprettholde en høy sugeeffekt kontinuerlig. Brukeren kan konsentrere seg om jobben, og har optimal sugeeffekt hele veien.

Generelle fordeler for maskiner i denne serien
Tanken er laget i solid slagfast plast som gir store fordeler sammenlignet med metallbeholder eller vanlig plast.
Ved oppsuging av veske er det elektronisk sensor som stopper maskinen når den er full, og det er ingen mulighet for å få vann inn i motoren slik det er på maskiner med flottør.
I motsetning til maskiner med patronfilter er det på disse maskinene separat tilførsel av luft til å kjøle sugeturbinen. Man unngår da fuktig og skitten luft inn i motoren, og får således en maskin som har en vesentlig lengre forventet levetid.

Standard tilbehør
Vedlikeholdsfri sugeturbin, Hjul med brems, , Sugeslange med rørbend, Sikkerhetsklasse II, Sugeslange 2.5m, Sugerør i metall, 2 x 0.5 m, Gulvdyse for vått og tørt 300mm, Fugemunnstykke


Enkel netthandel for bedrifter
(1) Trykk kjøp på det eller de produkter du ønsker
(2) Trykk på "til kassen" oppe til venstre
(3) Velg bedrift, registrer leveringsinfo og bekreft bestillingen.


Spesifikasjoner

Effekt (kW) 1380
Mål (L x B x H) (mm) 520x380x580
Vakuum (mbar) 230
Luftmengde (l/s) 61
Beholderkapasitet (L) 35
Lydeffektnivå (dB) 67
Nettovekt (kg) 12,5
Frekvens Hz 50-60
Spenning (V) 220-240
Kabellengde (m) 7,5

Tilbehør