Høytrykk, Rørspyling/rørslanger

Tette rør, frosne rør eller bare rengjøring av rør.

Rørspyledyser
Rørspyleslanger

Uansett hva du trenger til rørrengjøring eller rørtining finner du det du trenger hos oss. 5 typer slange i forskjellige lengder dekker det meste, og har du spesielle ønsker eller behov som ikke finnes som standard, lages det på vårt slangeverksted mens du venter.

forbruker -rørspyleslange
Slangene til forbrukermaskiner er i hovedsak fiberarmerte, og har gjenger i enden for enkel veksling mellom ulike dysetyper. På alle forbrukerslanger er prisen oppgitt inkludert dyse med 3 vannstråler skrått bakover, slik at slangen får god trekkraft innover i røret.

Kärcher Proff -rørspyleslange
Fiberarmert proffslange fra Kärcher.
Slange for profesjonelt bruk, med solid og fleksibel slange for inntil 150 bars trykk.
Rørdyse kjøpes separat.

SwanTech Proffslange Lavpris
Stålarmert, fleksibel rørspyleslange egnet for lengre strekk med svake rørbend. Anbefalt inntil 30 graders vinkel. Typiske bruksområder er avløpsrør eller takrenner.
Rørdyse kjøpes separat.

SwanTech Proffslange -Ekstra fleksibel
En ekstremt fleksibel -men stålarmert slange som kan benyttes til alle oppgaver, enten det er tining av drikkevannslange eller åpning av tett avløp. Slangen fås i standard 10, 20 30 og 50 meter, men kan lages i akkurat den lengden du ønsker.
Slangen har en glatt overflate for minimal friksjon.
Rørdyse kjøpes separat.

Ekstra tynn rørspyleslange
Ekstra tynn rørspyleslange. Inntil 500 bar/140 grader Celsius.
Leveres med rørdyse 3 stråler bak. OBS! 03 dyseåpning krever maskin med justerbart trykk. Best egnet til damp.

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...