Høytrykk, Pistol/Strålerør/Dyse

Her finner du høytrykkspistoler i alle former og til alle typer høytrykkspylere. På samme sted finner du strålerør, forlengelsesrør, teleskoplanser og annet tilbehør. Til slutt i denne varegruppen finner du Kärcher's suverene kraftdyser som gir 40% mer effekt enn sammenlignbare dyser, samt diverse høytrykksdyser der det benyttes gjenger eller hurtigfeste.

Pistol Kärcher
Pistol SwanTech
Strålerør Kärcher
Strålerør SwanTech
Dyser Kärcher
Dyser SwanTech


Høytrykkspistoler
Til maskiner for hjemmebruk finner du de pistolgrep (eller håndtak -om du vil) som er benyttet opp igjennom årene. En typisk frostskadet maskin har gjerne en sprekk i pistolen ved slangefeste, og i slike tilfeller bytter du hele pistolen som en del.
På profesjonelle maskiner kan pistolen ofte repareres, men kostnaden blir i mange tilfeller høyere enn ved å bytte. Er pistolen skadet bytter man denne, og bruker slange og strålerør videre.
Hos oss finner du et bredt sortiment, og lagerførte pistoler til alle profesjonelle maskiner, samt de vanligste typene til forbrukermarkedet.

Strålerør
Proffmaskiner benytter strålerør som en av tre deler: Pistol, strålerør og dyse. På forbrukermodellene er dysen i all hovedsak en del av strålerøret, med mindre vi snakker om et forlengelsesrør.
Takket være et bredt program til proffmarkedet kan vi hjelpe uansett hva du trenger, og uansett hvor spesielt behovet måtte være.

Dyser
Erstatt dysen med en ny som har korrekt dyseåpning, så unngår du trykkfall eller problemer. Spør oss om du er usikker.
Vårt sortiment dekker 100% av markedet på høytrykksdyser. På vår nettside vises de vanligste variantene. Er det noe du savner, har vi det likevel på lager.


Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...