Varenr: 1.811.938

Kärcher HDS 1000 DE, Diesel * 900ltr/t * 200/230bar

På fjernlager
u/mva: 85.000,-
kr 106.250,-

Beskrivelse

Dieseldrevet varmtvannsvasker.

En god løsning når man trenger høy vaskekraft og ikke har strøm tilgjengelig. Benyttes i en rekke bransjer. Populær model til bruk på tilhenger, evt. med vanntank fastmontert.

Proffia har opp gjennom årene levert et 100 -talls maskiner, inkludert til opprydningsarbeid til Roknes og Server -forlisene.

Her er løsningen når man ikke har strøm, og ikke har nettvann. Mye brukt som stasjonær maskin på tilhenger, med fastmontert vanntank. Maskinen er lagervare.

Godt egnet for fasaderengjøring, graffitifjerning, vaktmestertjenester og generelt renhold der man ikke kan være avhengig strøm og vannforsyning. Enkel i bruk med elektrisk start, brukerpanel for justering av temperatur, kjemidosering og start/stopp
Hjulsett er tilleggsutstyr.

Varmtvannsvaskerne overbeviser med sine seks hovedtrekk.
1. Miljøhensyn
Bedre effektivitet oppnås ved det nye ECO-moduset, servicebryter for å kontrollere vannets hardhet, turbovifte, nøyaktig kjemidosering, optimal brenneteknologi og en effektiv pumpe.
2. Brukervennlighet
Et LED-display som under drift indikerer status på de viktigste funksjonene på maskinen rapporterer feil og forteller når det er tid for service. Lanseholder, en integrert lavfriksjonsslangetrommel for 20-metersslange og mye mer.
3. Ytelse
Effektiv rengjøring garanteres ved en patentert dyseteknologi, keramiske stempler, turbovifte og bedre pumpeeffektivitet.
Tilbehøret er optimalisert og designet for å passe kundens behov best mulig.
4. Mobilitet
Maskinen har et mobilt konsept. Styrehjul i front og store gummihjul bak gjør det enkelt å vippe maskinen opp, slik at den enkelt kan manøvreres over hindringer.
Ergonomiske håndtak, løftepunkt for enkel håndtering med gaffeltruck, festeanordninger for evt. transport.
5. Pålitelighet
Temperaturovervåking av avgass, rustfritt, robust chassis, maskinbeskyttelsessystem, trestemplet aksialpumpe med keramiske stempler, varmemotstandig avgassutløp, og mye mer.
6. Service
Enkel tilgang til alle komponenter som krever vedlikehold og en servicebryter for feilsøking gir reduserte kostnader for fremtidig service og vedlikehold.

Maskinen er utstilt og kan testes i vår butikk, eventuelt etter avtale demonstreres hos deg. Vi tilbyr Leasing og serviceavtale tilpasset dine ønsker.

Maskinen leveres som standard med: Høytrykkspistol med softgrip, Høytrykksslange, 20 m, Longlife
Strålerør, 1050 mm, Kraftdyse, Servokontroll, Antivridningssystem (AVS), Beholder til kjemi, kalkstabilisator og brensel kan fylles fra utsiden Kontrollpanel med indikatorlamper, Tresylindret aksialpumpe med keramisk stempel, Automatisk stopp, Servicekontroll system, Elektronisk overvåking med LED display, Kontinuerlig avkalkingssystem, To kjemibeholdere, Tørrkjøringssikring.

Hjulsett er tilleggsutstyr

Spesifikasjoner

Børstehastighet v/min 185
Motorprodusent Yanmar
Motorstyrke (kw) 7,4
Vannmengde (l/time) 450-900
Arbeidstrykk (bar/mPa) 40-200
Maks tilførseltemp (°C) 98-80
Mål (L x B x H) (mm) 1130x750x855
Forbruk lett fyringsolje (kg/h 5,6
Dysestørrelse 0,5

Tilbehør