Høytrykk, Maskiner

Velkommen til Proffia AS, tidligere Kärcher Proffsenter i Damsgårdsveien. Proffia fører i dag et større sortiment enn noensinne, med stadig større fokus på maskiner i Proff og semiProff -segmentet. Er du på jakt etter kvalitet, leter du nå på rett sted!


Vanlige høytrykkspylere med Kaldtvann
Høytrykkspylere som produserer VarmtvannEn høytrykksvasker til 5990,- har høyere kvalitet og høyere ytelse enn en maskin til 690,- kr. Begge gir deg likevel mye effekt og høy kvalitet i forhold til prisen. Proffia fører ikke lenger de "billigste"maskinene, og garanterer at du ikke risikerer å ende opp med en plastpumpe om du kjøper høytrykkspyler hos oss. Vi selger deler til alle maskiner solgt av oss, og vårt verksted reparerer alle merker med kort leveringstid.

Hvorfor kjøpe din høytrykkspyler hos Proffia?
Gjennom en årrekke har vi fulgt utviklingen på pumper generelt og Kärcher spesielt. Vi skrur daglig på både gulvvaskemaskiner, høytrykkspylere og støvsugere, og vet at innmaten i de forskjellige modellene er sterkt varierende. Ved å tilby høytrykkspylere fra både IPC Foma og Kärcher, mener vi å kunne tilby det beste til ditt bruk, uten noe binding til et bestemt sortiment fra en bestemt produsent. Proffia er dermed en leverandør som står på kundens side i valget av ny maskin.

Våre anbefalinger er basert på mange års erfaring om hva som er gode løsninger, både gjennom salg og verkstedsdrift. Hos oss finner du gode tilbud på maskiner vi vet du blir fornøyd med, og som gir best mulig kvalitet og ytelse for pengene. Proffia har gode systemer for å lagerføre reservedeler til maskinene vi selger, slik at en fremtidig reparasjon skal gå hurtig og smertefritt.

Varmt eller kaldt vannsvasker ?
Kaldtvannsvaskere skal alene eller kombinert med kjemikalier løse et rengjøringsbehov. Trykk trengs til å løsne skitt, og vannmengde til å transportere den bort. Ved bruk av varmtvann erstattes behovet for kjemi helt eller delvis, og holder vaskeeffekten oppe også ved redusert trykk. En varmtvannsvasker kan altså erstatte en større kaldtvannsvasker i mange sammenhenger. Hos Proffia kan du velge mellom IPC Foma som er markedsleder i Norge på varmtvannsvaskere, og andre merker for spesielle behov.

Rengjøring av oljesøl
Vi har levert løsninger til opprydding etter blant annet Roknes og Server, og har gjennom dette en god kompetanse på maskiner til bruk med saltvann.

Erfaringen herfra gir oss gode forutsetninger for å finne løsninger med hensyn til maskiner, utstyr, arbeidsmetoder og vedlikehold gjennom slike prosesser. Vi kan tilby spesialtilpasset maskin og utstyr, opplæring, rutiner for frostsikring under bruk med mer. Ved å velge riktige maskiner fra riktig leverandør går arbeidet langt mer smertefritt, og oljesaneringsarbeid eller lignende operasjoner kan utføres både billigere og langt mer effektivt.

Høytrykk og varmt vann erstatter behovet for kjemikalier når noe skal rengjøres for olje.

Rørtining og rørspyling.
Opptining av frosne rør utføres effektivt med en varmtvannsvasker. Med produksjon av varmt vann og en rørspyleslange som trekker seg selv innover i røret jobber slangen seg raskt frem til en frostplugg eller rør som er tett av andre årsaker. Varmt vann løsner is og fett på en svært effektiv måte, og røret er åpent i løpet av kort tid...

Service
Vår erfaring er at de som får problemer med en maskin får det akkurat når de går i gang, eller når jobben er halvgjort. Da er det kanskje en trygghet i å vite at vi kan reparere på 24 timer... -så du kan fortsette arbeidet dagen etter!

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...