Høytrykk, Børster/Skum/kjemi

I denne varegruppen finner du terrassevaskere, børster, koblinger med mer. I tillegg de vanligste høytrykkslanger til det meste på markedet. Utstyr til Karcher, IPC Foma og mesteparten av profesjonelle maskiner ellers. Mange hjemmemodeller av andre merker benytter bajonettkoblinger, og mye av dette har vi også en passende overgang til. Kom innom, eller send oss et bilde på mail om du er usikker.

Vaskebørster
Terrassevaskere
Koblinger og overganger
Skumutstyr
Kjemi


Vaskebørster
Vaskebørster til bilvask, husvask, båt med mer finner du her. Å benytte en børste sparer deg for arbeid, og er i enkelte sammenhenger en nødvendighet.
En roterende vaskebørste på husveggen er uerstattelig, og sparer deg for flere timer sammenlignet med en hvilken som helst annen måte å vaske på.

Terrassevasker
Terrassevaskere har blitt svært populære de senere årene, og ikke uten grunn. Effektiv vask betyr mer tid til å nyte sommeren
Profesjonelle terrassevaskere kalles ofte for flaterengjører. Disse leveres med svivel som tåler høyere trykk, mer stensprut og enkelte også for varmt vann.
Vår mestselgende flaterengjører er Karcher FRV 30, som suger opp og sender vekk det skitne vannet, slik at du etterlater deg en nesten tørr overflate. Ideell for verksted og produksjonslokaler, og der man trenger rengjøring av områder som ikke har fall til sluk.

Koblinger og overganger
Fordi vi ønsker å kunne hjelpe deg uansett hva du trenger til din rengjøringsmaskin fører vi et bredt program av overganger, adaptere og koblinger. I menyen til venstre finner du noe av det mest brukte. Spør oss om du ikke finner det du trenger.

Kjemi
Vi lagerfører Kärcher, SwanTech, IPC Foma og Viking Cimex kjemikalier for rengjøring av alle flater, enten det er til gulvvask, tepperens eller fasaderengjøring. Til bilvask tilbyr vi både effektive lavprisprodukter og svanemerket kjemi av ypperste kvalitet. Når du velger kjemi fra oss får du mer enn forventet:
Litt bedre resultat, til en litt lavere pris.
Kjemikalier selges i hovedsak ikke gjennom vår nettbutikk.

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...