Varenr: 291502248/S16

Stiga Multiclip 50s Plus

På lager
u/mva: 3.592,-
kr 4.490,-

Beskrivelse

Hvis du har en middels stor hage og du virkelig ønsker å oppnå et perfekt klipperesultat med minimal innsats, da er Stiga Multiclip Plus 50 S er det perfekte valget.

Om Multiclip som klippemetode
Ved å finmale gresset og slippe det ut igjen på plenen faller småbitene nedimellom gresset, og gjøres hurtig om til næringsrik jord. Ved jevnlig klipping holdes næringen i plenen uten at du ser gressrestene.
Når man har vært på ferie en lengre periode uten å klippe starter man på øverste klippehøyde, og gjentar deretter med en lavere høyde. Du trenger altså ikke å finne frem raken selv om gresset er blitt veldig høyt.

Om maskinen
Denne maskinen er en selvgående Multiclip gressklipper som er utstyrt med en lettstartet Stiga 140cc motor. Det justerbare sterke styret har en spesiell utforming, skreddersydd for brukere som søker etter høy komfort.
Du kan også justere den sidelengs for å gå langs vegger eller en hekk. Om høsten løsnes bøylen lett slik at gressklipperen tar minimalt med plass i garasjen.

Maskinen leveres med et solid stålchassis som er galvanisert og lakkert, og hjulene har kulelager i motsetning til rimeligere varianter.
Med en klippebredde på 48cm gjør denne Multiclip gressklipperen seg egnet for mellomstore hager opp til 1600 m2.

Inkludert gratis service
Proffia ønsker at du som kunde hos oss skal være fornøyd i mange år. Derfor spanderer vi en gressklipperservice med oljeskift etter endt sesong, slik at maskinen får sitt viktigste oljeskift.
Vanlig pris på en slik service er 990,-

Pris på maskin etter kampanjen er 4.990,-


Om netthandel
Denne varen kan kjøpes i vår butikk i Damsgårdsveien 70, Bergen. Ved bestilling via nettbutikk kan varen hentes ferdig montert og klargjort.
Ved sending til annen leveringsadresse tilkommer frakt etter nærmere avtale. Vi tar da kontakt via telefon, og fraktpris kan godkjennes eller bestilling kanselleres.

Leser du tester før du kjøper gressklipper? Les denne også.

Last ned "Produktsammenligning Stiga Multiclip 2016"

Spesifikasjoner

Tilbehør