Høytrykkspylere

Velkommen til Proffia AS, tidligere Kärcher Proffsenter i Damsgårdsveien. Proffia fører i dag et større sortiment enn noensinne, med stadig større fokus på maskiner i Proff og semiProff -segmentet. Er du på jakt etter kvalitet, leter du nå på rett sted!


Vanlige høytrykkspylere med Kaldtvann
Høytrykkspylere som produserer Varmtvann
Spesialbygde løsninger og industripumper

Hvorfor kjøpe din høytrykkspyler hos Proffia?
En høytrykksvasker til 5990,- har høyere kvalitet og høyere ytelse enn en maskin til 690,- kr. Begge gir deg likevel mye effekt og høy kvalitet i forhold til prisen. Proffia fører ikke lenger de "billigste"maskinene, og garanterer derfor at du ikke risikerer å ende opp med en plastpumpe om du kjøper høytrykkspyler hos oss.
Gjennom en årrekke har vi fulgt utviklingen på pumper og pumpesystemer. Vi skrur daglig på både gulvvaskemaskiner, høytrykkspylere og støvsugere, og vet at innmaten i de forskjellige modellene er sterkt varierende. Ved å tilby høytrykkspylere fra flere produsenter, mener vi å kunne tilby det beste til ditt bruk uten noe binding til en spesiell produsent. Proffia er dermed en leverandør som står på kundens side i valget av ny maskin.

Våre anbefalinger er basert på mange års erfaring om hva som er gode løsninger, både gjennom salg og verkstedsdrift. Hos oss finner du gode tilbud på maskiner vi vet du blir fornøyd med, og som gir best mulig kvalitet og ytelse for pengene. Proffia har gode systemer for å lagerføre reservedeler til maskinene vi selger, slik at en fremtidig reparasjon skal gå hurtig og smertefritt.

Varmt eller kaldt vannsvasker ?
Kaldtvannsvaskere skal alene eller kombinert med kjemikalier løse et rengjøringsbehov. Trykk trengs til å løsne skitt, og vannmengde til å transportere den bort. Ved bruk av varmtvann erstattes behovet for kjemi helt eller delvis, og holder vaskeeffekten oppe også ved redusert trykk. En varmtvannsvasker kan altså erstatte en større kaldtvannsvasker i mange sammenhenger. Hos Proffia kan du velge mellom IPC Foma som er markedsleder i Norge på varmtvannsvaskere, og andre merker for spesielle behov.

Spesialbygde løsninger
Proffia leverer stadig flere løsninger spesialbygget for kunder, på tilhenger, lasteplan, båt eller i vaskehallens tekniske rom. Våre modulløsninger eller skreddersydde pumper gir maksimal effekt, og optimal bruk for kundene.

Service
Vår erfaring er at de som får problemer med en maskin får det akkurat når de går i gang, eller når jobben er halvgjort. Da er det kanskje en trygghet i å vite at vi kan reparere på 24 timer... -så du kan fortsette arbeidet dagen etter!

Bedriftskjøp ?
Det er nå enklere enn noensinne å handle på vegne av en bedrift eller offentlig institusjon. Velg Bedrift når du går til kassen, og velg faktura/kreditt pr. 15 dager. Ved godkjent kreditt sendes varene innen 24 timer på normal måte, og separat faktura.
Enkelte varer redigeres da med rabatter på offentlige kjøp eller bedriftsavtaler i etterkant, slik at kjøpet i enkelte tilfeller blir enda billigere.
Oppgi den mailadresse du som kontaktperson er tilgjengelig på, slik at vi kan nå deg om det er spørsmål...