Varenr: 1.092.104

Dampvasker 4bar Kärcher SG 4/4 proff

På vei til lager
u/mva: 10.099,-
kr 12.624,-

Beskrivelse

Karcher SG 4/4 er en damprenser for profesjonelle brukere. En stor fordel ved denne modellen er den kontinuerlige vanntilførselen i kjelen via en ekstra vanntank. Dette gjør at brukeren kan arbeide i lange perioder uten unødvendige avbrudd. De 4.6 litrene med vann i kjele og supplytank, produserer ca. 6000 liter damp. Dette er tilstrekkelig for opp til 5 timer arbeid uten avbrudd. Da supplytanken ikke er under trykk, er det mulig å toppe opp med vann når det måtte være nødvendig uten å kjøle maskinen ned.
Denne robuste maskinen leveres med en rekke av standardutstyr for forskjellig bruk i kjøkken og sanitærområder, rengjøring av harde overflater som gulv, vindu, flis, hagemøbler og andre møbler. Damp fjerner smuss raskt og effektivt uten kjemikalier. En hel rekke av spesialutstyr er tilgjengelig, inkludert strykejern og tapetfjerner. Dette gjør at maskinen har mange mulige bruksområder. Det er nedlagt mye arbeid i å gjøre maskinen brukersikker. Dekselet på DE 4002 er sprutsikkert.

Lavspenningen i handtaket er bare 12V. Maskinen stopper damputslippet umiddelbart når brukeren slipper handtaket. En optisk og akustisk indikator varsler brukeren når vannivået er lavt. Den 2.7 meter lange dampslangen gjør at det normalt ikke er behov for å løfte maskinen. Dampmengden er direkte kontrollert på munnstykket. Et dobbelt trinsehjul i front og to store bakhjul gir god stabilitet. Dyser, kluter og utstyr er plassert på maskinen, og er dermed tilgjengelig til enhver tid.Tining av frosne rør ?Damp er den mest effektive is-smelteren du får, og med dampvasker kombinert med rørspyleslange får du tint opp de aller fleste rørtyper, både på nettvann og avløp.

Vi har gjennom denne og forrige vinter levert damprensere til mange fornøyde rørleggere og privatpersoner, og vi får gode tilbakemeldinger på jobben de får gjort.

Hva trengs?
Dampvasker med kontinuerlig drift: Denne eller modell SC 5
Adapter damp/rørslange
Rørspyleslange for proff-bruk med eller uten dampdyse.


For proff-bruk med høyere effekt lagerfører vi Kärcher HDS 1000 som er en dieseldrevet varmtvannsvasker.
Vi fører slangelengder på inntil 50 meter, og anbefaler dette som en maksimal lengde. Vi nevner likevel at en av våre kunder fikk tint opp 150 meter vannrør med Kärcher DE 4002 og 3 x 50 meter rørslange.

Spesifikasjoner

Tilbehør